12:20, 06.02.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Porodica Stanković dobila ključeve svog novog domaPorodici Stanković iz Kosovske Mitrovice uručeni su danas ključevi novog stana.

porodica-stankovic-dobila-kljuceve-svog-novog-doma

Radio Kontakt Plus

Luciju Stanković je veoma obradovala vest o rešenju stambenog pitanja, nakon podstanarskog života sa suprugom Bojanom i ćerkom, u stanu iz kojeg bi uskoro ova porodica svakako bila iseljena rešenjem Habitata.

„Želim da se zahvalim svima koji su došli i omogućili da dobijemo stan posle toliko godina. Ja sam u Mitrovici skoro 8 godina, moj muž je u ovom stanu skoro 18 godina i eto konačno smo uspeli da se skućimo posle 8 godina zajedničkog života. Imamo i dete od 5 godina, koje će konačno biti u svom domu. Najlepše vam hvala,“ - kazala je Stanković.

Novi krov nad glavom Stankovića nalazi se u ulici Lole Ribara.

Direktor Centra za socijalni rad, Dejan Đinović, kaže da mu je veoma drago što su on i njegovi saradnici danas uneli malo radosti u ovaj dom.

„U ime svojih saradnika i u svoje lično ime želim da se čestitam porodici, da im poželim zdravlja i sreće u novom stanu i da u njima čuju samo dobre vesti kakva je i ova danas. Nastavićemo da u narednom periodu pomažemo naše građane u skladu sa našim mogućnostima i zakonskom regulativom,“ - kazao je Đinović.

Aleksandar Spirić, predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, kaže da su svi građani jednaki i imaju ista prava i dodao da osobe sa invaliditetom imaju podršku lokalne samouprave na svim nivoima.

„Drago nam je što je porodica Stanković bila istrajna i pored svih nedaća i problema sa kojima se suočava, što su odlučni da ostanu na Kosovu i oni su dokaz da je svetla budućnost za mlade parove u našem gradu,“ - kazao je Spirić.


Tagovi: Aleksandar Spirić

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije