Novogodišnji paketići mališanima u Kosovskoj Mitrovici od Moto kluba “Gazimestan”

Članovi Moto kluba “Gazimestan” iz Kosovske Mitrovice danas su na mitrovičkom šetalištu kod spomenika knezu Lazaru podelili novogodišnje paketiće mališanima ...
Image

Potpredsednik kluba “Gazimestan”, Nikolaj Zaporožac, naveo je da im je cilj da obraduju naše najmlađe sugrađane i da ih osnaže.

“Mi smo želeli da ovim gestom njih malo obradujemo, da ih osnažimo, da se raduju nekim normalnim stvarima, da uživaju u novogodišnjim paketićima, u Deda Mrazevima na motorima kako smo se i ovog puta predstavili, tako da se nadam da smo im makar malo ulepšali ovaj dan i novu godinu“, naglasio je Zaporožac. 

Obezbeđeno je oko 70 novogodišnjih paketića, a deca koja nisu uspela da dobiju poklon, imala su priliku da ih članovi kluba provozaju na motorima.

Predsednik kluba, Dušan Mlađović, rekao je da su na ovaj način želeli da skrenu pažnju dece sa trenutnih dešavanja na severu Kosova.

“Ovo je samo jedan mali gest jer smo želeli da kako-tako skrenemo pažnju ovoj deci sa ove teške situacije u kojoj se nalazimo. Nadam se da je bar deo dece zadovoljan ”, istakao je Mlađović.

Uputio je izvinjenje mališanima koji nisu dobili paketić i istakao da će Moto klub “Gazimestan” nastaviti da se bavi humanitarnim radom, jer je upravo to jedan od njihovih ciljeva.


*Preuzimanje i objavljivanje sadržaja sa portala Kontakt Plus radija, nije dozvoljeno bez navođenja izvora.