11:15, 14.11.2019Izvor: Radio Kontakt Plus

Poziv za učešće na radionici o medijskoj pismenostiOrganizacija Domovik, u saradnji sa Kancelarijom UNICEF-a u Severnoj Mitrovici, raspisuje konkurs za učešće u programu, odnosno radionici o medijskoj pismenosti - "Ponder". 

poziv-za-ucesce-na-radionici-o-medijskoj-pismenosti

Foto: NVO Domovik

Poziv je otvoren za mlade, uzrasta od 14 do 24 godina. Možete se prijaviti individualno ili kao grupa, sastavljena od dva do tri člana.

Cilj Ponder radionice je upoznavanje sa osnovama novinarstva, razvoj veština pisanja i čitanja, unapređenje veština kritičkog razumevanja medijskih sadržaja, kao i informacija koje mladi danas svakodnevno dobijaju putem društvenih medija.

Mentori sa kojima će učesnici raditi su urednici i novinari sa višegodišnjim iskustvom u medijima. 

Nakon radionice koja je planirana da se održi od 6. do 8. decembra 2019. - oni koji se pokažu kao najbolji - njih 10 - dobiće mogućnost plaćenog stažiranja u lokalnim medijima - Radio Kontakt plus, Radio Kosovska Mitrovica i online platforma Crno-beli svet (CBS).

Obrazac za prijavu možete pronaći na linku: https://bit.ly/2O4xWuv 

U uvodom delu prijave, nalaze se detalji o samom programu. Kako biste se prijavili za učešće, potrebno je da, u odgovarajućim poljima, navedete tražene podatke o Vama (i Vašim članovima, ukoliko se prijavljujete kao grupa). Takođe, neophodno je da, u obliku eseja od maksimalno 300 reči, odgovorite na dva postavljena pitanja.

Vaša prijava biće potpuno kompletna, a samim tim i spremna za slanje, kada popunite tražene podatke i odgovorite na pomenuta esejska pitanja. 

Rok za dostavljanje prijava je 1. decembar 2019.


Tagovi: MedijiSever Kosova

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije