08:49, 29.01.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Predsednik SLS-a Slobodan Petrović podneo ostavku na tu funkcijuNa sednici Glavnog odbora Samostalne liberalne stranke održanoj 28. januara 2020. predsednik Samostalne liberalne stranke Slobodan Petrović, podneo je ostavku tu funkciju uz reči zahvalnosti svim članovima Samostalne liberalne stranke na dosadašnjem zalaganju i njihovoj iskrenoj podršci i poverenju.

predsednik-sls-a-slobodan-petrovic-podneo-ostavku-na-tu-funkciju

Foto: SLS

Kako se navodi u saopštenju dostavljenom Kontakt Plus radiju, Petrović je naglasio da je u ovih 14. godina od kako je na čelu SLS-a donosio zajedno sa svojim saradnicima puno teških odluka ali da mu je ova najteža do sada.

On je zamolio je sve članove i simpatizere stranke da ga podrže u ovoj odluci.

Na kraju izlaganja Petrović je naglasio da kako on, tako ni članovi SLS-a, nikada nisu svoje političke protivnike i neistomišljenike gledali kao neprijatelje i da, i u ovoj prilici, izražava i njima zahvalnost jer su mu bili motiv više za uspešan rad i delovanje SLS-a u poslednjih 14. godina.

Isto tako, Petrović je pozvao sve članove Glavnog odbora, članove i simpatizere stranke, da podrže njegovu odluku i shvate ozbiljnost političke situacije u momentu kada je donešena ova odluka.

Glavni odbor je nakon odluke predsednika stranke da podnese ostavku doneo odluku o političkom moratorijumu u narednom periodu zbog okolnosti i nemogućnosti da Samostalna liberalna stranka funkcioniše u punom kapacitetu, zaključuje se u saopštenju.


Tagovi: SLSSlobodan Petrović

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije