13:33, 15.08.2019Izvor: RTV Kim, Radio Kontakt Plus

Projekcija filma "Bilo jednom... u Holivudu" večeras u GračaniciFilm "Bilo jednom… u Holivudu" je najavljen kao deveti film, prema mnogima najboljeg filmskog stvaroca današnjice, Kventina Tarantina. Projekcija filma biće premijerno održana večeras od 21 čas, u bioskopu u Gračanici.

projekcija-filma-bilo-jednom-u-holivudu-veceras-u-gracanici

Foto: in.bookmyshow.com

Cena karte iznosi 250.00 dinara.

Posle četiri godine od Tarantinovog poslednjeg ostvarenja "Podlih osam" (The Hateful Eight), dolazi nam priča o zlatnom dobu američke filmske industrije, a scenario kao i za većinu svojih filmova, potpisuje sam Tarantino. Kao što nas je već navikao, glumačka postava je predvođena vrhunskim glumcima.

Sada već daleke 1969. godine, jedan glumac i njegov kaskader odlučuju da potraže svoje mesto u gradu anđela, na najviše sanjanom mestu uspeha mladih i neostvarenih glumaca, u Holivudu.

Rik Dalton, nekadašnja zvezda vestern serije i njegov dubler i najbolji prijatelj Klif But, veteran iz rata u Vijetnamu, dolaziće u različita iskušenja tokom vrhunca „hipijevske“ ere Holivuda.

Dodatno iskušenje će se javiti kada za komšinicu dobije prelepu glumicu Šeron Tejt. Pored nje, kroz film će prodefilovati još neke stvarne ličnosti kao što su Roman Polanski, Stiv Makvin i Brus Li.

Glavne likove tumače Leonardo Dikaprio i Bred Pit. Pored njih, sjajnu glumačku postavu filma popunjavaju Al Paćino, Margo Robi, kao i Tarantinovi omiljeni kaskaderi Kurt Rasel i Zoi Bel.


Tagovi: Kosovo

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije