21:10, 29.11.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Rakić: Milan Radojević novi gradonačelnik Severne MitrovicePrema podacima Srpske liste, na današnjim vanrednim lokalnim izborima za gradonačelnika Severne Mitrovice pobedio je kandidat ove stranke, Milan Radojević.

rakic-milan-radojevic-novi-gradonacelnik-severne-mitrovice

Radio Kontakt Plus

Predsednik Srpske liste, Goran Rakić, saopštio je večeras da je, na osnovu 98 odsto obrađenih biračkih mesta, kandidat Srpske liste Milan Radojević osvojio 7.884 glasa, odnosno 96,86 odsto glasova.

Dodao je da se čeka obrada uslovnih i glasova kovid pozitivnih lica. 

“Još jednom smo pokazali jedinstvo, odlučnost, želju i snagu da ostanemo i opstanemo na ovim prostorima. U svoje lično, u ime Srpske liste i u ime građana opštine Severna Mitrovica, želim da čestitam novom gradonačelniku”, rekao je Rakić.

Milan Radojević zahvalio se rukovodstvu SL na ukazanom poverenju i Republici Srbiji na, kako je istakao, ogromnoj podršci pruženoj tokom izbornog procesa, ali, naglašava, najveću zahvalnost duguje građanima Severne Mitrovice. 

“Trudiću se da opravdam njihovo poverenje najbolje što budem mogao”, rekao je Radojević. 

Na izborima za gradonačelnika opštine Severna Mitrovica pravo glasa imalo je 23.313 birača, koji su biračko pravo mogli da ostvare na 27 biračkih mesta.

Kandidati za gradonačelnika Severne Mitrovice bili su Milan Radojević iz Srpske liste, Dušan Milunović, nezavisni kandidat, Fljorent Azemi iz Demokratske patrije Kosova (PDK) i Erden Atić iz Pokreta Samoopredeljenje.


Tagovi: Srpska listaGoran RakićIzboriMitrovicaMilan Radojević

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije