13:00, 19.05.2019Izvor: Radio Kontakt plus

Ranjeni mladić prebačen u KBC u BeograduDvadesetdvogodišnji mladić R. M. koji je ranjen sinoć u Severnoj Mitrovici, nakon ukazane lekarske pomoći u Mitrovici, prebačen je danas na dalje lečenje u Klinički centar u Beogradu, potvrdio za Radio Kontakt plus direktor KBC Kosovska Mitrovica, dr Milan Ivanović.

ranjeni-mladic-prebacen-u-kbc-u-beogradu

Radio Kontakt plus

Dr Ivanović navodi da je stanje mladića stabilno, ali da je u pitanju ozbiljna povreda karlice, te je iz tog razloga prebačen u Klinički centar u Beogradu na dalje lečenje.

„On je u stabilnom stanju, ali u stanju u kom se ne može u potpunosti izuzeti mogućnost komplikacija. Pacijent je upućen na dalje lečenje u prepodnevnim satima, danas oko 10 i 30, u Klinički centar u Beogradu. U stabilnom je stanju.“

Portparol Kosovske policije za Region sever, poručnik Branislav Radović, potvrdio je za Kontakt Plus da se incident dogodio sinoć oko 23 sata u ulici Kralja Petra I u centru Severne Mitrovice.

Radović je dodao da je mladić ranjen iz vatrenog oružja, ali da za sada nije poznato o kom oružju se radi. Motiv i napadač takođe su nepoznati.

Slučaj je preuzela regionalna istražna jedinica i istraga je u toku.
 


Tagovi: Mitrovica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije