12:18 | 24.10.2014 Izvor: Radio Kontakt plus

Škola Sv. Sava u Mitrovici dobila renoviranu saluGradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić i šefica Administrativne kancelarije Adrijana Hodžić danas su svečano otvorili renoviranu sportsku salu Osnovne škole Sv. Sava u Kosovskoj Mitrovici.

skola_sv_sava_u_mitrovici_dobila_renoviranu_salu

Gradonačelnik Severne Mitrovice Goran Rakić i šefica Administrativne kancelarije Adrijana Hodžić danas su svečano otvorili renoviranu sportsku salu Osnovne škole Sv. Sava u Kosovskoj Mitrovici.

Vrednost projekta, za koji je novac obezbedila Administrativna kancelarija, i koji je pored renoviranja sale uključivao zamenu školskog inventara, uređenje mokrog čvora i donaciju torbi đacima prvacima iznosila je oko 28.000 evra.

 Gradonačelnik Rakić izjavio je da se strpljenje isplatilo da je O.Š. Sv. Sava dobila adekvatnu fiskulturnu salu u kojoj će učenici sportske aktivnosti moći da obavljaju na adekvbatan način.

“Od ovog projekta korist će imati i građani i sportski klubovi koji će koristiti ovu salu. Vrednost projekta je oko 28000 evra,”- rekao je Rakić i naglasio da ovo neće biti poslednji projekat koji će biti realizovan uz pomoć lokalne samouprave.

Direktor škole Milorad Jovanović izjavio je da se radi o značajnoj donaciji istakavši da je sala bila preko potrebna deci napomenuvši da škola ima 850 učenika za koje je fizičko vaspitanje veoma važno.

Šefica administrativne kacelarije u Mitrovici Adrijana Hodžić izjavila je da je zadovoljna realizacijom ovog projekta koji je jedan od prvih završenih infrastrukturnih projerkata u gradu.

Hodžić je najavila realizaciju još niz projekata napomenuvši da će u Mitrovici biti renovirane fasade na pojedinim zgradama i obnovljeni putevi čime će poboljsaati položaj građana.
Tagovi:

Povezane vesti


NajčitanijeNajnovije