19:21, 30.12.2019Izvor: Radio Kontakt plus

Skraćeno radno vreme javnih ustanova za praznike na severu KosovaPrvi radni dan za sve ustanove, koje tokom novogodišnjih praznika rade po izmenjenom rasporedu, je  petak, 3. januar 2020. godine.

skraceno-radno-vreme-javnih-ustanova-za-praznike-na-severu-kosova

Foto: Radio Kontakt Plus

Pošta u Kosovskoj Mitrovici, sutra će raditi po skraćenom radnom vremenu, do  17 časova. Neradni dani su  1. i 2. januar, a u  petak i subotu pošta će raditi u vremenu od 7 do 19 časova, saznaje Kontakt Plus radio.

Ekspoziture Komercijalne banke, u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu, sutra rade skraćeno do 14 časova. Neradni dani su i 1. i 2. januar.  U petak rade regularno, od 8 do 16.30 sati.

Gradska apoteka u Kosovskoj Mitrovici i tokom praznika, radiće bez izmena, odnosno, dežuraće 24 sata.

Dom zdravlja u Kosovskoj Mitrovici, radiće tokom praznika kao i radnim danima,  hitna služba dežura 24 časa, potvrđeno je Kontakt Plusu, iz ove ustanove.

I školarci odmaraju za vreme novogodišnjih praznika, a u školske klupe se vraćaju posle Božića, 8. januara. Zimski raspust, podeljen je u dva dela. Prvi deo, zajedno s vikendima i novogodišnjim praznicima, traje 11 dana - od 28.decembra do 8.januara. Prvo polugodište se završava 31. januara, a drugo polugodište počinje 18. februara.

Maloprodajni objekti sami odlučuju o radu tokom praznika, ali je uobičajeno, da uglavnom sve trgovine rade, izuzev 1. januara.
 


Tagovi: MitrovicaPraznikKosovoZvečanNova Godina

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije