11:24, 07.11.2019Izvor: Radio Kontakt plus

Čestitke povodom gradske slave - MitrovdanaPovodom gradske slave - Mitrovdana, politički i predstavnici lokalne samouprave uputili su čestitke građanima Kosovske Mitrovice.

 

 

spiric-cestitao-gradsku-slavu

Radio Kontakt plus

Iz GI SDP - Oliver Ivanović upućene su čestitke žiteljima i sveštenstvu Kosovske Mitrovice povodom gradske slave - Svetog Dimitrija.

"GI SDP - Oliver Ivanović svim građanima i sveštenstvu čestita gradsku slavu - Mitrovdan, sa porukom da je uz Božju pomoć slave u miru, razumevanju i toleranciji sa svojim porodicama, poštujući i negujući tradiciju i čuvajući vrednosti, a istovremeno usmeravati napore za unapređenje kvalitetnijeg života građana u budućnosti. Jedino tako možemo osigurati opstanak i suočiti se sa izazovima koji nam predstoje na daljem putu."

Predsednik Privremenog opštinskog organa, Aleksandar Spirić, uputio je Mitrovčanima čestitku povodom gradske slave, Svetog Dimitrija.

"Danas kada zajedno proslavljamo sveca i zaštitnika našeg grada - Svetog Dimitrija, poželeo bih svima Vama dobru sreću i zdravlje, a sve ostalo mi sami doprinosimo i stvaramo ! Nama su putokaz preci koji su svoje živote dali da bi mi danas, na ovim prostorima proslavljali krsne slave, čuvali našu srpsku tradiciju i kulturu! Mi i danas, vođeni svetim Lazarevim zavetom, ostajemo ovde odakle smo ponikli, gde rađamo i stvaramo nove Obiliće i Nemanjiće!
Dragi moji Mitrovčani, neka nam je srećan ovaj sveti dan i neka nas Sveti Dimitrije vodi kroz budućnost stazama našeg postanka na svetom Kosovu i Metohiji!", stoji u čestitki predsednika Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandra Spirića.


Tagovi: MitrovicaSlavaAleksandar Spirić

Povezane vesti
Najčitanije


11:09, 16.02.2020

16:19, 12.02.2020


Najnovije