11:36, 11.09.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Spirić i Hodžić obišli radove na izgradnji PCR laboratorije u MitroviciPredstavnici lokalne samouprave, Zdravstvenog centra i Zavoda za javno zdravlje obišli su danas radove na izgradnji PCR laboratorije u Kosovskoj Mitrovici.

spiric-i-hodzic-obisli-radove-na-izgradnji-pcr-laboratorije-u-mitrovici

Radio Kontakt Plus

Predsednik Privremenog opštinskog organa Aleksandar Spirić, kazao je da se radovi izvode velikom brzinom i da su sredstva obezbeđena „u rekordnom roku, na inicijativu potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, uz podršku Vlade Republike Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju“.

„Ovo je jasan pokazatelj da država Srbija vodi računa o svim građanima. Ovoga puta bićemo u potpunosti spremni da se testiranje i uzorkovanje vrši u našem gradu“, dodao je Spirić.

Izvođač radova je firma "Rad 028". Objekat je površine 150m2 i vredan je 12 miliona dinara.

„PCR laboratorija će olakšati rad Zavodu za javno zdravlje i Zdravstvenom centru u Kosovskoj Mitrovici. Bližimo se kraju građevinskih radova, za pet dana će to biti gotovo“, poručio je Spirić.

Epidemiolog iz mitrovičkog Zavoda za javno zdravlje, dr Desanka Novaković, kazala je da će njoj i njenim kolegama posao biti olakšan, jer se neće čekati na rezultate po nekoliko dana.


Tagovi: Adrijana HodžićAleksandar SpirićZdravstvoKorona virusKosovoMitrovica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije