16:29, 25.11.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Spirić uputio telegram saučešća povodom smrti Milorada TrifunovićaPovodom smrti koordinatora Udruženja porodica kidnapovanih i nestalih na Kosovu i Metohiji, Milorada Trifunovića, predsednik Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandar Spirić, uputio je najdublje izraze saučešća porodici i prijateljima. 

spiric-uputio-telegram-saucesca-povodom-smrti-milorada-trifunovica

Radio Kontakt Plus

“Milorad Trifunović tragao je za svojim nestalim bratom od 1998. godine. Njegova uporna i velika borba ništa manja nije bila ni za sve ostale kidnapovane i nestale osobe na Kosovu i Metohiji. Imao je razumevanja za porodice svih žrtava, bez obzira kom narodu pripadaju. Jedan je od osnivača Resurnog centra za nestale osobe. Čovek koji se nije libio da razgovara sa svima koji su mogli da pomognu u rasvetljavanju sudbine nestalih i kidnapovanih”, naveo je Spirić.

Predsednik Privremenog opštinskog organa podseća na to da se Trifunović zalagao da se svako ime nastradalog i nestalog nađe na “Spomeniku istine” u Kosovskoj Mitrovici, koji svedoči o stradanju i žrtvama srpskog naroda na Kosovu i Metohiji. 

“Kosovska Mitrovica neće zaboraviti svoje borce za pravdu i istinu kao što je Trifunović i nastaviće da daje svoj doprinos u potrazi za nestalim i kidnapovanim osobama”, stoji u telegramu saučešća predsednika Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica, Aleksandra Spirića.

Koordinator Udruženja porodica kidnapovanih i nestalih na Kosovu i Metohiji, Milorad Trifunović, preminuo je danas od posledica izazvanih virusom korona.


Tagovi: Aleksandar SpirićMilorad Trifunović

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije