15:57, 05.09.2019Izvor: FoNet, N1

"Srećan sam što se Božović pridružila Srpskoj listi, treba nam jedinstvo"Vlast u Srbiji menjaće se samo izborno iskazanom voljom naroda, poručio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić za TV Prva i dodao da je izuzetno srećan što je Ksenija Božović ispred Građanske inicijatve SDP sa Kosova i Metohije odlučila da se pridruži Srpskoj listi.

srecan-sam-sto-se-bozovic-pridruzila-srpskoj-listi-treba-nam-jedinstvo

Foto: Predsedništvo Srbije

"Veoma sam srećan zbog Ksenije Božović i drugih koji su se pridružili Srpskoj listi i najvažnije je jedinstvo kojim se suprotstavlja pokušajima Albanaca i dela međunarodne zajednice i onih koji podržavaju rušenje tog jedinstva", naglasio je Vučić.

Reč je o ozbiljnoj ženi i dobra je stvar za Srpsku listu i govori o namerama da se ujedine sve snage u cilju opstanka srpskog naroda, ocenio je Vučić.

Vučić je na pitanje o stavu američkih senatora u Prištini, a koji sutra dolaze u Beograd, da će obe strane morati da učine kompromis, rekao da "Bog zna šta se ne menja u američkom stavu". 

Amerika ne menja svoj stav, to su taktički odnosi pritiska na jedne i druge. Oni podržavaju nezavisnost Kosova, a mi treba da izvučemo najviše što možemo, a da izgubimo najmanje što moramo, rekao je Vučić koji boravi u Budimpešti. 

Beograd je spreman za nastavak razgovora sa Prištinom, ali da se ponašaju civilizovano i u skladu sa normama 21. veka i potpisanim sporazumima. Kakve nove sporazume da dogovaramo ako ne poštujem one iz 2006. godine, kao Cefta, upitao je Vučić.


Tagovi:

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije