20:05, 16.02.2019Izvor: Radio Kontakt plus

Srpska lista: Poraz antisrpskih protesta potvrđen i u MitroviciNakon večerašnjeg protesta "#1od5miliona" u Severnoj Mitrovici, reagovala je Srpska lista, ocenjujući da je "poraz antisrpskih protesta na Кosovu i Metohiji, nakon Gračanice, večeras potvrđen i u Кosovskoj Mitrovici". 

srpska-lista-poraz-antisrpskih-protesta-potvrden-i-u-mitrovici

Foto: Radio Kontakt plus

Ostatak saopštenja prenosimo u celosti:

"Desetak građana Кosovske Mitrovice instruisani od strane Đilasa, Jeremića i Rade Trajković, podržani sa dvadesetak građana opština van Кosova i Metohije, sakrivajući antisrpske namere iza tragičnog ubistva Olivera Ivanovića nije uspelo u nameri da Albancima uveliča proslavu jednostrano, protivpravno proglašene nezavisnosti tzv Кosova.

Srpska lista zahvaljuje Mitrovčanima koji su ignorisali ovaj antisrpski skup i time sačuvali čestitost grada heroja, Кosovske Mitrovice, u kojoj se Srbija čuva i neguje.

Đilasu, Jeremiću, Obradoviću i Radi Trajković poručujemo da prestanu sa pokušajima unošenja razdora među Srbima. Podatak da za četiri protesta u tri nedelje nisu uspelo da sakupe 100 učesnika dovoljno govori o njihovom porazu."
 


Tagovi: MitrovicaSrpska lista

Povezane vesti