20:39, 01.12.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

U saobraćajnoj nezgodi kod Srbovca dva lica povređenaU saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas oko 17:35 u mestu Srbovac u opštini Zvečan, dva lica su povređena, potvrdio je za Kontakt Plus portparol Kosovske policije za region Sever, poručnik Branislav Radović.

u-saobracajnoj-nezgodi-kod-srbovca-dva-lica-povredena

Radio Kontakt Plus

U nezgodi na magistralnom putu Mitrovica-Raška u mestu Srbovac, učestvovala su tri vozila – kombi i dva teretna vozila marke Scania.

Do nezgode je došlo kada je vozač kombija, krećući se iz pravca Raške prema Prištini, u ataru mesta Srbovac, krenuo u preticanje jednog teretnog vozila marke Scania, a nakon što nije blagovremeno uspeo da se vrati u svoju kolovoznu traku, naleteo je na drugo teretno vozilo, takođe marke Scania, koje se kretalo iz suprotnog pravca.

U nezgodi su povređeni kosovski Romi B. T. (1990) i K.A, koji su se nalazili u kombiju i oni su prebačeni u Zdravstveni centar Kosovska Mitrovica.

Vozač kombija, A. Š (1981), takođe kosovski Rom, nije povređen, a nakon što je podvrgnut alkotestu, utvrđeno je da je imao 0, 15 promila alkoholu u krvi.

Na sva tri vozila pričinjena je materijalna šteta.

Saobraćajna jedinica izvršila je uviđaj.

Saobraćaj je u ovom delu puta bio zatvoren u oba pravca.

Istraga je u toku. 


Tagovi: ZvečanSaobraćajna nezgodaKosovska policija

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije