16:15, 23.11.2020Izvor: Radio Kontakt Plus, KoSSev

Ubistvo u Bošnjačkoj mahali: Dve osobe lišene slobode, za još jednom se tragaKosovska policija uhapsila je dve osobe u vezi sa jučerašnjim ubistvom u ulici Luja Braja u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Mitrovice, dok se za još jednim osumnjičenim traga.

ubistvo-u-bosnjackoj-mahali-jedna-osoba-lisena-slobode-za-jos-dve-se-traga

Radio Kontakt Plus

16:15h

Uhapšen je P. M. (2001), a za osumnjičenim A. D. (1999) i Đ. V. (2003) se još uvek traga, saopšteno je iz Kosovske policije.

Slučaj su operativnim radom na terenu rasvetlili istražitelji Regionalne istražne jedinice Mitrovica Sever i istražna jedinica policijske stanice Mitrovica Sever.

Odlukom dežurnog tužioca, krivično delo “sumnjiva smrt”, prekvalifikovano je u “ubistvo”.

Regionalna istražna jedinica u saradnji sa tužilaštvom sprovodi sve neophodne mere i radnje u cilju daljeg rasvetljavanja ovog slučaja, navodi se u saopštenju.

Beživotno telo kosovskog Srbina S. Đ. (1976) pronađeno je sinoć oko 20h u naselju Bošnjačka mahala u severnom delu Mitrovice.

AŽURIRANA VEST

21:29h

Kosovska policija privela je u poslepodnevnim satima i drugu osobu u vezi sa jučerašnjim ubistvom M. Đ. u ulici Luja Braja u Kosovskoj Mitrovici, potvrdio je za portal KoSSev zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti.

"A. D. (1999) je priveden na Jarinju, nakon što se odazvao pozivu policije da se preda", kazao je Hoti.

Dodao je ujedno da je osumnjičeni potom ispitan, te da se još uvek traga za trećim licem.


Tagovi: HapšenjeUbistvoKosovska policijaMitrovica

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije