11:44, 23.05.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

UNDP nastavio isporuku tehničke i zaštitne opreme austrijske vladeUNDP je nastavio sa isporukom IT i zaštitne opreme, Kosovskoj agenciji za zapošljavanje (KEA) i Ministarstvu ekonomije, zapošljavanja, trgovine, industrije, preduzetništva i strateških ulaganja (MEETIESI). Opremu je i ovoga puta donirala Vlada Republike Austrije.

undp-nastavio-isporuku-tehnicke-i-zastitne-opreme-austrijske-vlade

Foto: Facebook / UNDP

“U neposrednom odgovoru na Covid -19 i u skladu s našim mandatom za iskorenjivanje siromaštva i smanjenje nejednakosti, danas smo isporučili prenosne računare, tablete i zaštitnu opremu. Oprema će omogućiti Javnoj službi za zapošljavanje (JZS) da efikasnije nastavi svoj rad tokom trenutnog ograničenja kretanja”, objavljeno je na Fejsbuk stranici programa UN za regionalni razvoj.

Ministarka ekonomije, zapošljavanja, trgovine, industrije, preduzetništva i strateških ulaganja Rozeta Hajdari, austrijski ambasador na Kosovu Kristof Veldinger, stalni predstavnik UNDP-a Marija Suoko, savetnik i šef ADA-e na Kosovu Ginter Cimer, generalni direktor KEA-e Drin Haračija i drugi zvaničnici, bili su prisutni na primopredaji, održanoj u Kosovskoj agenciji za zapošljavanje.
 


Tagovi: DonacijaUNDP

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije