15:58, 17.01.2021Izvor: UNS

UNS: Prijavljivanje novinara za vakcinaciju do ponedeljka u podneVakcinacija novinara i drugih medijskih radnika protiv novog korona virusa počeće u utorak, saznaje Udruženje novinara Srbije (UNS), na čiju inicijativu su novinari uključeni u prioritetne grupe za imunizaciju.

uns-prijavljivanje-novinara-za-vakcinaciju-do-ponedeljka-u-podne

Foto: Pixabay

Redakcije treba svoje zaposlene i angažovane koji rade na terenu ili su neophodni za rad medija da prijave na elektronsku adresu pres službe Vlade Srbije do ponedeljka, 18. januara u 12 časova.

UNS apeluje na kolege da u sačinjavanju spiskova vode računa o najugroženijim među nama kao što su dnevne redakcije, novinari, snimatelji, fotoreporteri i drugi koji najviše vremena provode na terenu ili oni čije je zdravlje najugroženije iz drugih objektivnih razloga.

Važnost medija za opšti interes društva je razlog zašto je Vlada Srbije, na inicijativu UNS-a, uvrstila medijske radnike među prioritetne grupe za vakcinaciju. UNS zato poziva kolege da solidarnošću u sopstvenim redovima ponovo pokažu brigu za javni interes i značaj svoje uloge za celo društvo.

Spisak treba da sadrži imena i prezimena, jedinstvene matične brojeve i brojeve telefona novinara i medijskih radnika koji su prioritet za imunizaciju.

Molimo redakcije da se za sve dodatne informacije obrate UNS-u na adresu press@uns.org.rs.


Tagovi: MedijiUNSKorona virusNovinari

Povezane vesti
Najčitanije


16:03, 05.03.2021

22:32, 01.03.2021


Najnovije