22:13, 31.08.2020Izvor: Radio Kontakt Plus

Uređen prilaz bolnici u Lapljem SeluJavno komunalno preduzeće “Komunalac” iz Gračanice izvršilo je uređenje bolničkog kruga u Lapljem selu, na zahtev načelnika i osoblja Infektivnog odeljenja bolnice.

ureden-prilaz-bolnici-u-lapljem-selu

Kosovo Online

Direktor JKP “Komunalac” Igor Aritonović  kaže da su uprkos ograničenim sredstvima uspeli da implementiraju projekat u skladu sa željenim standardima.

“Vodili smo se činjenicom da u ovom teškom trenutku ne sme ništa da stane na put ljudima koji čuvaju naše živote i leče naše sugrađane. Uprkos ograničenim sredstvima i logistikom, uspeli smo da na svoj način, nađemo mogućnost i ovaj projekat implementiramo u skladu sa standardima i u skladu sa zahtevom koji nam je bio upućen. Posebno sam ponosan na svoje kolege, jer smo ovo radili ne samo kao jedan od projekata, već kao jednu ideju da pokažemo solidarnost, da pokažemo da kada je teško svi možemo da budemo jedan tim i da svi možemo da radimo u korist našeg naroda”, rekao je Aritonović. 

Objasnio je da je očišćen prilaz kovid ambulanti i urađeno parterno uređenje, prilaz gde vozila hitne pomoći mogu bez ikakvih problema da priđu i da pacijenti budu bezbedno transportovani do bolničkih soba. 

“Potpuno smo odvojili komunikaciju kovid bolnice sa ostatkom interne i dečije klinike u Lapljem Selu” rekao je Aritonović.


Tagovi: Laplje SeloZdravstvo

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije