08:28, 11.01.2019Izvor: Radio Kontakt plus

Zvečan: Humanitarna akademija “Podrži me”U Domu kulture "Trepča" u Zvečanu, u podne biće održana humanitarna akademija pod nazivom "Podrži me", za pomoć oboleloj deci i mladima sa poteškoćama sa severa Kosova.

zvecan-humanitarna-akademija-podrzi-me

Foto: Radio Kontakt plus

Kako je saopšteno iz Udruženja roditelja "Podrži me", Republika Srpska kao i mnogo puta do sada, pokazala je svoju humanost prema srpskom narodu na Kosovu, a na njihovu radost naišli su na izuzetnu podršku i razumevanje Odbora za pomoć Srbima na KiM, kojim rukovodi Milorad Arlov.

Oni podsećaju da je upravo Arlov pokrenuo veliku akciju prikupljanja novčanih sredstava za pomoć i lečenje pedesetoro bolesne dece sa severa Kosova.

"Akcija je sprovedena preko humanitarnog broja Telekoma i lokalnih zajednica Republike Srpske tokom 2017. godine i prikupljena je značajna suma novca namenjena Udruženju i njenim članovima,” navodi se u saopštenju.

Udruženje roditelja "Podrži me", bavi se pružanjem pomoći i podrškom roditeljima i deci sa posebnim potrebama i lečenjem bolesne dece sa severa Kosova.


Tagovi: Zvečan

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije