10:03, 06.03.2019Izvor: Radio Kontakt Plus

Zvečan: Pronađeno vozilo, veruje se da pripada taksisti nestalom pre par danaPripadnici Kosovske policije pronašli su u selu Matica u opštini Zvečan vozilo marke Volkswagen Bora, za koje se veruje  da pripada licu srpske nacionalnosti čiji je nestanak prijavljen 28.februara.

zvecan-pronadeno-vozilo-veruje-se-da-pripada-taksisti-nestalom-pre-par-dana

Kallxo.com (Ilustracija)

Zamenik komandira Kosovske policije za region Sever, Besim Hoti kaže za Kontakt Plus da je vozilo KM registarskih oznaka, bele boje, sinoć oko 19h pronašla policijska patrola u selu Matica u opštini Zvečan na jednom sporednom šumskom putu.

“Pregledom vozila uočeni su neki tragovi koji bi mogli da vode do mogućeg krivičnog dela u ovom slučaju. Lice mesta je obezbeđeno kako bi se danas nastavio sa istražnim postupcima. Trenutno smo u procesu daljeg istraživanja samog vozila i pronalaženja tragova, a sve ovo odnosi se na slučaj nestalog lica koji je pre nekoliko dana otvoren u Zubinom Potoku” – rekao je Hoti.

Lice koje se vodi kao nestalo  taksiralo je  vozilom koje je pronađeno, pa se veruje da njemu i pripada, dodao je.

Slučaj, otvoren u Zubinom Potoku, odakle je poreklom nestali muškarac srpske nacionalnosti, i dalje se vodi kao nestalo lice, jer osoba čiji je nestanak prijavljen, još nije pronađena, rekao je Hoti. 


 


Tagovi: ZvečanKosovska policija

Povezane vesti
NajčitanijeNajnovije